Burritos och solsken till middag.


Stefan tror att jag vill konkurera ut hans superduper-burritos. Men det vill jag ju inte, jag vill bara göra en godare version :) Skämt och sido så är burritos hur gott som helst. Inspirationen till att laga dessa godingar fick Stefan i Prag där han åt burritos två gånger när vi besökte de vegetariska restaurangerna. Jag åt en burrito när vi var där, men blev helt såld först när Stefan lagade dom här hemma. Super! Min burrito på bilden stämmer inte med receptet nedan - i min snabbversion hade jag hackad avokado och creme fraiche istället för guaccamole, funkar också!

Bästa burriton:
Quorn stekt i sötsur sås läggs i en tortilla tillsammans med riven ost (gärna cheddar) och guaccamole. Rulla ihop tortillabrödet och riv ost över. Grädda i 200 C ca 10-15 min tills burriton fått fin färg. Perfekt bjudmat eftersom den känns så lyxig och smakar ljuvligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0