Böcker vill jag ha.

Åhhhh... jag vill köpa massa böcker. Jag är superinne på psykologi och liknande för tilllfället. Dan Browns bok skulle inte heller sitta helt fel.

Årets julklappar enligt mig:
-Böcker. Finns ju alla kategorier och prisklasser, men kan ibland vara svårt att köpa till andra.
-Tidningsprenumerationer. Personligt men inte alls så dyrt och det går alltid att hitta något som passar.
-Upplevelser/tjänster av alla dess slag. Biobesök, ansiktsbehandling, kortare resa etc. Alltid uppskattat. Särskilt bra till dom som har mycket grejer redan, typ föräldrar.


Comeback på bloggen och poliser.

Det är ju faktiskt inne några per dag här fastän jag slutat skriva. Mest har jag slutat för att jag har lite mer inspiration och lust att skriva i min andra blogg, ekofin.blogg.se, men också för att det känns som att man måste skriva så bra och välgenomtänkta inlägg.

Kanske ska jag börja skriva igen, men skita i att lägga in bilder, eller att försöka skriva bra och intressanta inlägg och bara skriva för att det är kul. Börja se bloggen lite som ett apbergetdiarium (ett community för alla er som inte kommer från umeå) och bara skriva det som känns blandat med lite internskämt som bara ens vänner förstår.

Hur som haver så kom jag att tänka på bloggen igår när jag blev stoppad av polisen. För det är ju en sån sak som inte händer så ofta och som man ofta berättar om för andra. Storyn är som så att jag och Stefan körde från Maxi till Haga. Vädret var regnslaskigt och jag såg faktiskt knappt något i backspegeln eftersom den fina Sunnyn (bilen) inte har nån fläkt vid bakrutan och därför immat igen helt. Jag körde kanske inte för fort, men blinkade några gånger utan att svänga (vi var oense om var vi skulle parkera) samt slarvade med blinkningen i rondellen - vilket Stefan gladeligen påpekade. Vem är det som har körkort egentligen? brukar jag tänka till svar när han tycker saker om min körning. När jag sedan svänger in på parkeringen så ser jag att shit jag har en polisbil bakom mig. Och dom ger blåljus!! Sekundrarna innan dom kommer fram är ju verkligen de värsta. Jag såg framför mig hur mina välförtjänta pengar skulle gå till fortkörningsböter, säkert två tusen kronor. Polisen bad om körkort, japp det hade jag. Jag fick blåsa, inga problem. Sen sa polisen nåt om att vi verkade va osäkra på var vi skulle, men det verkade mest vara en retorisk fråga eftersom han svarade med att ja det är ju mörkt och regningt - ha en trevlig kväll!

Det gick ju bra.

Detta är andra gången jag blir stoppad av polisen, både någonsin och under loppet av typ en och en halv månad. Sist anklagades jag för att ha kört på en cykelbana. Det var komiskt eftersom jag körde på en väg som var väldigt mycket en bilväg - inte nån jäkla cykelbana.