Student igen.

Hejba så blev man student igen! Webbdesign grund 7,5 hp på Umeå universitet. Det blir ju spännande!

Tidningsmani.

Sen jag började jobba på Pressbyrån har jag blivit så otroligt tidningsintresserad. Där jag jobbar har vi över 300 olika titlar och det finns verkligen tidningar om ALLT. När man går bland hyllorna så undrar man verkligen hur det kan finnas en marknad för alla dessa tidningar... typ tidningar om modelltåg, whiskey och husvagnar. Men tydligen går de ju runt!

Funderar på att börja prenumerera på något... på
Tidningar.nu kan man prenumerera till låga priser. Perfekt att ge bort i present också!

Jag bor i kulturhuvudstaden.

Inte kunde jag väl tänka mig att min hemstad Umeå skulle bli utsedd till Europas kulturhuvudstad! Men, tydligen bor jag nu mitt i en stad fylld till bredden med kultur eftersom vinsten kammades hem idag.

En liten fråga dock. Går inte nöje in under kultur? För i så fall borde ju kulturhuvudstaden tillåta krogar och klubbar ha öppet längre än till klockan två. Angående den regeln så tycker jag att det är sjukt att det finns regler för hur länge något får ha öppet! Vad är den regeln bra för? Den kan ju inte finnas för att hindra folk för att dricka sig stupfulla eftersom man inte får servera eller sälja alkohol till någon som uppenbart inte borde dricka mer. Inte heller kan regeln finnas i moraliserande syfte kan tyckas... så att vi inte ska vara uppe och supa hela nätterna utan lägga oss i tid. Sjukt, som sagt.

Hur som helst, grattis Umeå! Och grattis till oss som bor här eftersom vinsten kanske innebär några roligheter.

Vet du inget om Umeå? Lär dig lite mer genom att läsa 118 100:s svar på Umeåbornas vanligaste fråga om staden
här.


Spikmatta.

Jag har börjat spika spikmatta. Har länge funderat på det, men tänkte att det kanske bara var en såndär konstig trendgrej som inte funkade... men, nu har jag en i lila som jag redan är kär i. Låg säkert 40 minuter första gången.. får se om det ger något resultat! Läste i broschyren att man kan använda den på käken, alltså ligga med sidan av huvudet, och förhoppnigsvis kan det bota mina käkproblem!


Lång väg hem.

Jag gillar inte att leva just nu. Jag gillar att fantisera om vad framtiden har att erbjuda och vad jag då kan göra, åstakomma och uppleva. Jag vill bort från det gamla som är nu och in i det nya som är sen. Synd att nu alltid är gammalt och aldrig sen. Ganska dumt.

Men Lars Winnerbäck har ett nytt sound. Och det är ju väldigt intressant.

Puss och kram


Angående svininfluensan...

Som ni kanske märkt har jag lagt den här bloggen lite på is på sistone och skrivit mer på min nya blogg ekofin. MEN, läste precis en sak som gjorde mig så upprörd att jag måste skriva i min blogg igen.

Sammanfattningsvis så läste jag:
Snart påbörjas den stora massvaccineringen mot svininfluensan - men vad innehåller vaccinet, och är det ens testat? Den 1 juni i år trädde ett förbud mot användning av kvicksilver i amalgam och i många andra produkter, men nu två månader senare så ska alla svenskar få vaccininjektioner med kvicksilver! Den typ av kvicksilver som finns i vaccinet, etylkvicksilver, skadar cellerna i hjärnan.

Detta är inget som jag hört något om i media över huvud taget. Varför kan man undra? Läs detta intressanta blogginlägg här.