* * * * * i betyg till Pragresan!

HEJ! Att komma hem från Prag med sina 30 grader blev en smärre chock då Umeå hade ynka tio. Det var dock lite skönt att få kyla ner sig måste jag erkänna eftersom att jag upptäckte (?) min mycket utvecklade egenskap att svettas under resan.

Hur som helst så får resan 5 stjärnor av 5 möjliga i betyg. Resan ner, med tåg och övernattning i Skavsta samt flyg till Prag gick bara bra. Sen visade sig vårat vandrarhem, Miss Sophie's, vara över förväntan; det visade sig att vi hade en STOR "design"-lägenhet med sovrum, kök och badrum! Fyra meter högt i tak, fint inredd och med målningar på väggarna. Personalen var trevlig och svarade på våra frågor, och när vi var borta på dagen så bytte de handdukar och diskade åt oss... vilken lyx! Och verkligen till ett bra pris.

Jag och pojkvännen hade det mycket bra under vår lilla semester. Vi gjorde små utflykter och tittade på staden (bland annat Prag Caslte), shoppade, åkte Jazzbåt och åt god mat till ett bra pris.

Funderar nästan på att göra en liten reseguide här på min blogg... Det är som att återuppleva sina resor när man skriver om dom tycker jag.Vår resa handlade ganska mycket om god mat.Skriver mer sen...


Läs även vad andra bloggare skriver om ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0