Hicka på facebook?!

Alltså... är det bara jag som är upprörd över att man måste skaffa ett användarnamn på facebook? Det var ju det som var så skönt med facebook, att man slapp alla dessa snuttan91 och lillbjörnen_ och sexiDreamgirl. Nej, nu skall man dras med dom igen! ÄNNU värre är att det nu är internationellt och att man därför bara måste heta nåt på engelska. Jag menar, hur fel kan detta inte bli? Och jag som alltid hetat hicka kan ju inte heta hickups. Eller hur?


Kommentarer
Postat av: Lisa

jag tror att tanken med användarnamnet är mest till för den där URL:ens skull. Ibland kan det vara svårt att hitta den man söker eftersom att det kanske finns typ 7 stycken olika lisa forslund

då kan man använda sig av användarnamnet i URL:en istället. Det har inget med ens namn på facebook att göra egentligen.

2009-06-14 @ 10:41:32
URL: http://lisaf.blogg.se/
Postat av: Lisa

jag tog bara lisa.forslund

tyckte att det var lättast!

2009-06-14 @ 23:43:28
Postat av: Ricky

Precis som Lisa säger så har användarnamnet inget med själva sidan att göra. Du kan välja att köra helt utan användarnamn, och vill du då skicka din profil till en vän så blir adressen facebook.com/profile.php?id=987232 (exempelvis). Väljer du däremot ett användarnamn så blir din adress facebook.com/malin (exempelvis).

Så jag är för användarnamn i Facebooks fall eftersom det är lättare att skriva facebook.com/ricky.ryden än en massa siffror och bokstäver. :)

2009-06-15 @ 23:00:08
URL: http://ricky.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0